Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2010 10:05 - На вниманието на бивши, настоящи и бъдещи политици
Автор: novitejivotni Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3864 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 07.02.2011 06:05


    Уважаеми политици, става все по-ясно, че в предизборната борба, значение ще има ВСЕКИ един глас. Независимо откъде и как е дошъл. Та седя си и си мисля, как така да направим, че хем вие да сте доволни, хем и аз ( Ние ). Казвам Ние, защото си мисля ( надявам се ) , че зад долунаписаното, ще застанат много хора. Или поне толкова много, че да има значение какво мислят те и как гласуват.

Подарявам моят глас ( не го продавам ) в следващите избори на всеки политик или партия, който ( които ) се наемат да отговорят на следните въпроси. Мисля си, че ако има такива, те съвсем заслужено, ще спечелят не само моите симпатии и уважение.   Списък с въпроси ( в случаен порядък )   Кой уби Георги Марков ?   Кой и защо уби Георги Стоев ?   Кой и защо уби професор Стойчо Раданов ?   Кой и защо уби Ахмед Емин ?   Кога и за колко години ще влезат в затвора лицата Сергей Станишев, Румен Овчаров, Румен Петков, Любен Гоцев, Георги Първанов, Димитър Иванов, Ахмед Доган, Юнал Лютфи, Йордан Цонев, Христо Бисеров, Симеон Сакскобурготски, Милен Велчев, Николай Василев, Огнян Герджиков, Пламен Панайотов, Станимир Илчев и всички други свързани и оплетени около тях в  мръсните им игри и машинации? Надявам се, не ви е убегнало, че не питам ДАЛИ, а КОГА и за КОЛКО ?   Мислите ли за отнемане на компрометираният вече, благодарение на агент гоце, орден "Стара Планина" от хора които не го заслужават и ако да, от кои ?   Боите ли се от гражданско неподчинение ?   Смятате ли, че 240 народни представители отговарят на реалните нужди на страната ?   Смятате ли, че 40 години е добър срок за построяването на 500 км магистрала ?   Имате ли ДЪЛГОСРОЧНА визия за развитието на страната и нейната политика ? Да речем за следващите 20 години.   Какво мислите за българите в чужбина ?   Има ли България нужда от АЕЦ Белене ?   Ако едно поколение е болно, може би не е непоправимо за страната като цяло. Но ако УМИШЛЕНО се разболяват НЯКОЛКО поколения с чалга, пошлост, наркотици и алкохол, мислите ли как може да бъде спрян този процес ? И в тази връзка, мислите ли, че образованието във всичките му етажи има нужда от реформи и какви ?   Смятате ли за нормално, че учители, лекари и инженери трябва да взимат най – ниските заплати ?   Какво мислите за пенсионерите ?   Смятате ли, че българите ядат истинска и здравословна  храна ?   Какво мислите за този човек ?
image
Смятате ли, че трябва да понесе някакво наказание, и ако да, какво ? Ако сте забравили, да ви припомня. Това е Емил Константинов Георгиеев ( ебача ), депутат от БКП, член на парламентарната комисия по здравеопазване, незнайно защо наричащ себе си "доктор". През декември 2008 година, предложи на една от бездетните майки, които се опитват да заченат по метода "ин-витро" и отишли да потърсят помощ в комисията, да я оплоди "ин-виво"...Извинете ме, но не мога да ви кажа повече, гнус ме е... За пореден път. Можете да си потърсите подробности и сами. Точно както правя и аз. Смятате ли, че останалите му "колеги" от комисията, които няколко седмици се чудеха как да се извъртят, че да не му кажат името, също заслужават някакво наказание и ако да, какво ?
Как бихте реагирали, ако някой предложи на Вашата жена, да и направи дете "ин-виво" ?
Най накрая се разбра, че се бил "пошегувал". Смятате ли, че "хора" с подобно "чувство за хумор ", въобще имат място в Българският Парламент ?   Какво мислите за децата на България ?   Как виждате България след 25 години ?   Как виждате себе си след 25 години ?   Кога смятате, да отворите ВСИЧКИ досиета ?   Какво мислите за "войната" по пътищата ? Смятате ли, че има сериозни проблеми и ако да, имате ли виждане за това как да бъдат решени ?   Какво мислите за незаконното строителство и особено в защитените територии ?   Смятате ли, че трябва да се спре безмилостното унищожаване на природата с бетонни чудовища ?   Имате ли виждания за бъдещето на туристическия бинес ?   Имате ли виждания за бъдещето на родното земеделие ?   Бягали ли сте от час, за да карате ски ? ( Това е много сериозен въпрос. )   Давали ли сте подкуп на когото и да било ?   Как точно бихте реагирали, ако видите някой да дава подкуп на някого ?   Какво мислите за Европейският Съюз и мястото на България в него ?   Били ли сте сътрудник, и въобще имали ли сте каквито и да било контакти с ДС ( службите, разузнаването, милицията ) ?   Имате ли мечти за Вашето семейство и Вашите деца ? Ако да, какви ?   Имате ли мечти за България и Вашите сънародници ? Ако да, какви ?   Смятате ли, че думата МОРАЛ, може да има нещо общо с един съвременен политик ?   Честен човек ли сте ?   Моля да имате предвид, че бих искал да получа отговор на ТОЧНО ТЕЗИ мои въпроси, а не в олигофренски пламенпанайотовски, огнянгерджиковски или бекапейски стил. Например на въпроса – Има ли нужда България от АЕЦ Белене ?, след шестото изречение, да се окаже, че всъщност говорите за това кой и на кого е продал БГА " Балкан". Или пък да говорите, без нищо да казвате – в стил претопления покойник от Мадрид.     Този списък с въпроси, периодически ще допълвам. Моля, тези които прочетат написаното и имат да добавят въпрос, да го споделят в коментарите.        



Гласувай:
3



1. evrazol - Е-е,
30.01.2010 09:44
Такова животно нема. Ако имаше, щяха да го сложат в музея "Земята и хората". Ако преди това не му направят дисекция в БАН по поръчение на премиера за набавяне на матриял за генно модифициране.
цитирай
2. novitejivotni - evrazol
30.01.2010 19:35
Ама и ти сега, защо така черногледо...
Вземи един Теодор Дечев например. Не стига, че е свестен, ами има и желанието да се занимава с политика. Каквото обикновено, свестните нямат. Значи трябва да намерим още 239 такива и да гласуваме за тях. Не е толкова сложно.
цитирай
3. nicodima - Ей, че интересен блог!
01.02.2010 17:02
Извинявай, това което пишеш, трябва да се прочете внимателно... чак тогава ще коментирам по същество!
Хубава вечер!
цитирай
4. novitejivotni - никодима
07.02.2010 08:02
радвам се, че това място ти се е видяло интересно.
Добре си дошла !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novitejivotni
Категория: Лични дневници
Прочетен: 266834
Постинги: 48
Коментари: 123
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031