Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2010 05:30 - Братя българи
Автор: novitejivotni Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3971 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 22.11.2010 04:35


Братя българи, да ви е честита новата ядрена централа. Да ви е честит новият заем, който сигурно ще изплащат и вашите внуци.   Братя българи, запомнете тази дата – 16 Февруари 2010 – това е датата, на която една малка страна прие доброволно да бъде поробена. В 21 – ви век, в Европа, една страна престана да бъде себе си. Изостави своите граждани в ръцете на окупатора, без да се е проляла и капка кръв. Дори и без болшинството от тези граждани да забележат. Знам, че това не ви интересува мили мои братя и сестри българи. Знам, че сте заети да оцелявате или сте се хлъзнали в улея на безхаберието и чалгата. Знам, че за повечето от вас това са "братушките", а те само доброто ни мислят, нали ? Братушките са ни освобождавали и ние ги обичаме. Те не са ни бомбардирали, като гадните американци. Братушките само няколко пъти са ни бомбардирали лееекичко, ама за това в учебниците по история не пише, защото авторите им сигурно са завършили в Москва. А там историята е друга. Ееееххх, каква хубава история имат братушките, да ти е кеф да я учиш.   Запомнете тази дата, мили мои братя и сестри. Запомнете я...

Разказвайте за нея на вашите деца и внуци. За да знаят те, кому дължат мизерията си. Напишете числото 2 МИЛИАРДА на лист хартия, с всичките му там нулички, Разделете го на 1000, на 10 000, ако щете на 100 000. Вижте ще можете ли да ПРОУМЕЕТЕ това число. Опитайте си да си представите КОЛКО пари са това и какво може да се направи с тях. Не забравяйте, че имаме още 40 МИЛИАРДА ( или колкото е станал междувременно ) дълг, натрупан не от мен и Вас, който НЯМА да може да бъде изплатен нито от мен, нито от Вас, нито от нашите деца, нито от нашите внуци. Припомняйте си тази дата, всеки път когато отидете за гъби или гласувате за поредния "спасител". За поредния цар, Батман, Робин, смешник който разказва смешки по телевизора, човек с чуждо гражданство или пък просто някой достатъчно нахален и гръмогласен. Припомняйте си я всеки път, когато седнете да пийнете по едно със съседа и ви се прииска да избистрите политиката. Припомняйте си я когато дойдат сметките със "евтиния" ток. Припомняйте си я всеки път когато БКП и нейните разсейки дойдат на власт, изпразнят хазната, хлябът изчезне от магазините и вас ви обхване внезапното желание да подреждате пейки на "Орлов мост". Припомняйте си я всеки път когато някой ви каже, че между АСП ( тия па кои бяха ), Евролевицата, Нов Избор, Български Бизнес Блок, всякакви "социалдемократични леви формации", РЗС, ГЕРБ ( и всички бъдещи такива ) – няма никаква разлика. Припомняйте си я всеки път, когато поредният Р.Овч. започне да ви говори за "приоритети" и "диверсификация". Припомняйте си тази дата, мили мои братя и сестри, когато следващия път някой Европейски посланик упрекне страната ни за нещо и нашите "политици" се разпищят и започнат да говорят за "намеса във вътрешните работи". Припомняйте си тази дата, всеки път когато останете без работа или се разболеете. Припомняйте си я, ако на вратата ви дойде непознат човек и ви даде пари "на заем", които вие не сте искали, но поиска да ви каже за какво и как да ги похарчите. Припомняйте си я всеки път, щом чуете дъщеря ви да иска да става "певица" или пък видите странни следи от убождания по ръцете на сина ви. Припомняйте си тази дата, мили мои братя и сестри, всеки път когато не ви стигат парите, всеки път когато ви иде да псувате от яд, че е поскъпнало това или онова. Припомняйте си я, всеки път, когато отидете на море и се почуствате някак необяснимо странно и не на място. Припомняйте си я и всеки път, когато чуете да се говори за Чернобил. Припомняйте си я, всеки път щом срещнете свестни хора, които ви говорят някакви неразбираеми неща. Припомняйте си я всеки път щом видите "добре облечени бизнесмени" да карат свръхлуксозните си коли без да им пука за останалите. Припомняйте си я всеки път в който Ви идва да се запитате : Абе, каква стана тя ?   Припомняйте си я !   От днес ние живеем в нова страна с нова История. Още веднъж да Ви е честита новата ядрена централа, мили мои братя и сестри.



Гласувай:
5



1. cindy - Мтъй,
17.02.2010 09:07
този постинг да го беше кръстил "Ядрен секс" или "Европа ни оножда в ядрото" или нещо такова, защото иначе тук няма кой да го чете.
Не е късно да последваш съвета ми :))))
цитирай
2. boristodorov56 - Поздрав!
26.02.2010 08:42
"Знам, че това не ви интересува мили мои братя и сестри българи.
Знам, че сте заети да оцелявате или сте се хлъзнали в улея на безхаберието и чалгата.
Знам, че за повечето от вас това са "братушките", а те само доброто ни мислят, нали ?
Братушките са ни освобождавали и ние ги обичаме. Те не са ни бомбардирали, като гадните американци. Братушките само няколко пъти са ни бомбардирали лееекичко, ама за това в учебниците по история не пише, защото авторите им сигурно са завършили в Москва.
А там историята е друга.
Ееееххх, каква хубава история имат братушките, да ти е кеф да я учиш."
цитирай
3. haralanov - Поздрав и от мен!
20.03.2010 16:41
Интересното е,че са уж за европейско развитие на България пък залитат у лево към руските песове на Путин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novitejivotni
Категория: Лични дневници
Прочетен: 267145
Постинги: 48
Коментари: 123
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031